ISTORIJA KOMPANIJE

1976. godine Roberto Martini i Oriano Duranti osnovali su kompaniju Martini i Duranti, koja se od početka delatnosti specijalizovala za proizvodnju univerzalnih viljuškara namenjenih poljoprivrednoj i industrijskoj upotrebi.

U 2000. godini u proizvodnju je puštena serija Elephant. Ova serija se sastojala od dva modela različite nosivosti, npr.: Elephant 2500 i Elephant 3000.

Seriju Elephant karakterišu visoka pouzdanost, upotreba vrlo izdržljivih proizvodnih materijala koji su u stanju da izdrže i najteže radne uslove, kao i mogućnost da izađemo u susret zahtevima naših kupaca.

U 2016. godini kompanija Martini i Duranti proširila je proizvodnu ponudu uvođenjem novog modela Elephant 35. Ovaj novi model je posebno dizajniran za rad na blatnjavim ili neravnim terenima dok je vozačko mesto postavljeno na viši nivo, što korisniku omogućava da ima potpunu preglednost okruženja.


 

MISSION

Namera nam je da naši kupci budu uvek zadovoljni, i zato smo razvoju naših viljuškara uvek pristupali kroz kontinuirano istraživanje i stalne tehničke inovacije. 
 
Naši koreni čvrsto nas povezuju sa zemljom iz koje potičemo i sa vrednostima poljoprivredne kulture koje zastupamo, isto kao i važnost napornog rada i poštovanja životne sredine.


VREDNOSTI

Iskustvo i zanje
 
Visoko-kvalitetni izdržljivi i dugotrajni
proizvodi Mašine je moguće prilagoditi
potrebama kupca
 
Post-prodajno servisiranje
 

MARTINI I DURANTI VILJUŠKARI

U službi poljoprivrednika i industrije od 1976.g.